Parfumeries Gutmann Courtrai: Ouvert jusqu'à 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Ouvert jusqu'à 18:00  

20% de réduction sur tout le site web

Acqua di Parma

Shop Acqua di Parma

Enkele zomers geleden ontdekte ik tijdens een citytrip in mijn geliefde stad Rome een authentiek, klein winkeltje van Acqua di Parma. Ik was zo gecharmeerd door de verfijnde, glazen art deco flesjes dat ik de parfums wel moest testen. Ik ontdekte er toen dé Acqua di Parma klassieker: de verfijnde en elegante Colonia met zijn frisse citrusextracten.  Wanneer de Italiaanse verkoopster me vertelde dat de geuren natuurlijke ingrediënten bevatten en nog altijd ambachtelijk gemaakt werden, wist ik onmiddellijk dat ik iets unieks ontdekt had.

Over Acqua di Parma

Parma, 1916. De Italiaanse stad kent een enorme rijkdom aan geschiedenis, cultuur, kunst en muziek. In één van de kleine straten vinden we een winkeltje waar parfums op de ambachtelijke wijze worden gemaakt. Distillatie met de hand, natuurlijke ingrediënten en een feilloze intuïtie vormen de basis voor een unieke colonia. De kleermakers van Parma zijn helemaal verkocht en stellen de Colonia voor aan hun klanten als de final touch van elegantie.

20 jaar later breekt het merk Acqua di Parma door en kent het een internationaal succes. Het klassieke en natuurlijke Colonia parfum valt bijzonder in de smaak bij classy Hollywood sterren zoals Gary Grant en Audrey Hepburn. 

In de jaren 90 wordt het succes van het merk verzekerd door de opening van de eerste Acqua di Parma winkel in Milaan. De okergele kleur van de parfumdoosjes zorgt ervoor dat je de winkel niet onopgemerkt kan voorbij lopen. Leuk om te weten is dat de kleur geïnspireerd werd door de stenen van de gebouwen in de stad Parma. Dit is wat ik noem Italiaanse perfectie!

Colonias

Une collection unique de notes d'agrumes incarnant la légèreté et la sophistication de l'Italie.

Blu Mediterraneo

De douces vagues contre les rivages de la Méditerranée dans les moments où le soleil brille. Plongez dans l'univers sensationnel où l'été est un état d'esprit.

Le Nobili

Inspiré par les fleurs fascinantes des jardins italiens historiques, un univers de parfums sophistiqués où l'art et la beauté naturelle se rencontrent. 

Signatures of the sun

Les ingrédients les plus précieux, interprétés dans des fragrances gorgées de soleil.

Découvrez tous les produits de Acqua di Parma

Découvrez tous les produits de Acqua di Parma

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Inscrivez-vous à la newsletter de Parfumeries Gutmann et recevez une réduction de 5 euros sur votre premier achat.