Parfumeries Gutmann Kortrijk: Nog open tot 18:30   Parfumeries Gutmann Waregem: Nog open tot 18:00  

Aerin

Shop Aerin

5 jaar geleden stelde Lauder mij hun nieuwste parfummerk, Aerin, voor. Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ik, in een wereld van ontelbaar veel geurtjes, nu en dan eens keuzes moet maken. Over Aerin heb ik niet lang moeten twijfelen. Ik was meteen verkocht door de verfijnde geuren en prachtige flacons. En ook mijn klantjes zijn fan, het werd een echt succes! Ik neem je graag mee achter de schermen van dit unieke merk.

Over Aerin

AERIN is een wereldwijd luxe lifestyle merk dat geïnspireerd is op de kenmerkende stijl van haar oprichter. Aerin Lauder, kleindochter van cosmetica legende Estée Lauder, is de bezielster van haar eigen luxe lifestyle merk. Aerin maakte van haar passie haar beroep en ontwerpt cosmetica, mode-accessoires en zelfs interieur decoratie. Net zoals haar grootmoeder, is Aerin een erg klassevolle vrouw en straalt ze een wonderbaarlijke schoonheid uit. Haar buitengewone passie voor kunst, mode, reizen en design is dé inspiratiebron voor alles wat ze ontwerpt. Klassiek, maar altijd met een moderne visie, elk stuk wordt gemaakt om het leven mooier te maken, op een eenvoudige en verfijnde manier.

Parfums

Exact 5 jaar geleden lanceerde Aerin Lauder haar eigen collectie luxe parfums. Ze liet zich inspireren door emoties, herinneringen, dromen en vooral door haar grote liefde voor bloemen die ze ongetwijfeld van haar grootmoeder heeft geërfd. Aerin’s parfumcollectie vertaalt deze verschillende indrukken in afzonderlijke parfums, elk met hun eigen unieke verhaal. De geuren zijn speels, modern én stijlvol tegelijk. Bovendien zijn de Franse Vintage flacons één voor één echte pronkstukjes! De eau de parfums van Aerin zijn samengesteld met de meest verfijnde ingrediënten en zijn geïnspireerd op persoonlijke herinneringen uit Aerins leven.

Ontdek alle producten van Aerin

Ontdek alle producten van Aerin

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!