20% korting op de volledige webshop

Make-up

Video: een stralende feest make-up look

Make-up

Video: een stralende feest make-up look

Mijn feestoutfit hangt al klaar en ook over mijn make up heb ik al nagedacht. Want tijdens het eindejaar mag het toch wat glamorous zijn, niet? Daarom heb ik samen met Sisley specialiste Liselotte een feestelijke make up look bedacht.

Alexandra Gutmann

Zaakvoerster Parfumeries Gutmann Kortrijk en Waregem

Een mooie glowy teint

Een mooi egale huid is dé basis voor elke make up look. Le Sisleÿa le Teint is een ideale fond de teint om jouw make up de ganse avond stralend te houden. Tip: Maak gebruik van een goede foundation borstel, zoals die van Sisley, en breng van binnen naar buiten aan.

De Phyto-Cernes Eclat laat tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen en fijne lijntjes, verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het metalen uiteinde van deze concealer zorgt voor een verkoelend effect en vermindert op die manier ook walletjes. Tip: De concealer is ook perfect om roodheden of oneffenheden op het gezicht weg te werken.

Time to sparkle! De nieuwe Instant Eclat zorgt voor een prachtig glowy effect. Breng hem al deppend aan op de jukbeenderen onder je ogen. Tip: dit product is tegelijk de perfecte primer voor onder jouw foundation. Breng wat warmte in je teint met de Phyto-Touche Pèche-Dorée, een trio poeder waarmee je in no time een gezonde gloed bekomt. Voeg gerust nog wat extra sparkle toe met het Illusion d’été poeder

Glinsterende smokey eyes

Ook hier starten we met een goede basis: een lichte oogschaduw (Eye Twist Pearl) die we aanbrengen over het ganse ooglid. De Phyto Eye Twist potloden van Sisley behoren echt tot één van mijn favorieten. Super praktisch, want het is een oogschaduw, eyeliner en potlood in één.

Om ook de ogen een glamorous effect te geven, kozen we voor de zilverachtige oogschaduw. Deze brengen we vooral aan op het beweeglijk ooglid. Tip: Begin in de buitenste ooghoeken en vul op naar binnen toe.

Bij smokey eyes wordt veel potlood gebruikt; zowel aan de wortel van de wimpers als net onder de ogen. Omdat ik zwart nogal hard vind, gebruik ik hiervoor altijd de kleur “steel”. Tip: Gebruik de applicator aan het andere eind om de potloodlijn te vervagen in de oogschaduw en zo een optimaal smokey effect te bekomen.

Geef je wimpers meer volume met de So Intense mascara. Dé finishing touch voor mooie ogen is het modelleren en kleuren van de wenkbrauwen, iets wat helaas vaak vergeten wordt. Het 3-delige Sourcils Design potlood bevat ook een highlighter die je blik oplicht. Om je wenkbrauwen volledig af te werken, kan je ze voller maken en fixeren met de nieuwe Sourcils Fix.

Glanzende lippen

Bij deze feestlook ligt het accent vooral op de ogen. Kies dus voor een zachte, glanzende lippenstift zoals de Phyto Lip Twist.

Elke vrouw is natuurlijk anders. Het ene type staat beter met donkere tinten, terwijl andere dames mooier staan met zachtere kleuren. Twijfel je wat het beste bij jou past? Aarzel dan zeker niet om eens binnen te springen in een van onze winkels en om advies te vragen.

Heb je nog vragen over de producten?

Heb je nog vragen over de producten?

Ontvang korting op je eerste aankoop!

Schrijf je nu in op de Parfumeries Gutmann nieuwsbrief en ontvang 20% KORTING bij je eerste aankoop!